طرز تهیه خورشت سیب سرخ ایرانی

طرز تهیه خورشت سیب سرخ ایرانی

طرز تهیه خورست سیب سرخ ایرانی 

مواد لازم:
  • سیب قرمز متوسط 5 عدد
  • پیاز رنده شده یک عدد متوسط
  • روغن به میزان کافی 
  • لپه نصف فنجان
  • زعفران ساییده شده و نمک و فلفل ... به میزان لازم
  • شکر مقداری
  • دارچین مقداری
طرز تهیه:
1.ابتدا گوشت را تکه تکه کرده، شسته و با پیاز سرخ شده کمی تفت میدهیم. سپس لپه ها یی را که از قبل خیس کرده اید به آن اضافه کرده و بعد دو تا سه لیوان آب داخل آن ریخته بگذارید گوشت و لپه با حرارت ملایم آهسته  بپزد. سپس به آن رب گوجه فرنگی را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید تا عطر خوش و مزه ای خوب به خود بگیرد .
سیب های پوست گرفته را داخل قابلمه ای قرار داده و با کمی روغن جداگانه تفت دهید سپس آن را با شکر و دارچین و کمی زعفران و آب بپزید. توجه داشته باشید که سیب ها نباید زیاد پخته شوند جوری که  شکل خود را از دست بدهند. 
3.سپس سیب را با کمی آبلیمو و زعفران به گوشت اضافه کرده تا دوباره بپزد و خورش جا بیفتد. البته فقط تا میزانی که سیبها  له نشود. پس از نیم ساعت که خورش خوب جا افتاد آن را در ظرف کشیده وسرو کنید.
بخشی از سیب ها را می توانید به عنوان تزئین کنار آن قرار دهید.
نوش جان امیدوارم لذت ببرید.

می پسندم نمی پسندم

برچسب ها : , , , , ,

بخش نظرات این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی